Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

sigikid ® Softbal Bat Softballen
Momenteel uitverkocht

sigikid ® Softbal Bat SoftballenPrijs
17,31 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A327080

EAN: 4001190426041

sigikid ® Softbal Bat Softballen
Deze tekst is automatisch vertaald.
De ronde grijze knuppel is een speciaal soort softbal!


De vriendelijke, brutale vleermuis met de hartvormige neus en het liefdevol geborduurde gezichtje helpt de motoriek van baby's en peuters op een speelse en intuïtieve manier te ontwikkelen.
Met een diameter van 15 cm en de uitstekende oren, vleugels en benen, kan de zachte stoffen bal gemakkelijk worden vastgegrepen door kleine babyhandjes. De ingebouwde rammelaar en de knisperende folie in de vleugels zorgen voor een akoestische verrassing en moedigen uw baby aan om de bal steeds opnieuw te grijpen of er zelfs achteraan te kruipen als hij wegrolt. Met behulp van een kleine lus kan de bal ook aan de kinderwagen of het babyautostoeltje worden bevestigd. De bal blijft ook na de leeftijd van de baby spannend: hij is uitermate geschikt voor de eerste gooi- en vangspelletjes.

De stoffen bal wordt daarom aanbevolen voor baby's en peuters tussen 0 en 36 maanden. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen veelvuldig wassen op 30 °C in de wasmachine.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en doordachte Design . Geaccrediteerde testinstituten voeren tijdens de productontwikkeling en -productie voortdurend tests uit overeenkomstig de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG.
Het merk sigikid staat voor aaibare producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven. Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen knusser en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 15 x 15 x 15 cm
  • Onderhoud: Wasbaar tot 30 °C
  • Materiaal: 100 % polyester
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers