sigikid ® Speeltoeters Bos Green Collectie
NIEUW Duurzaam

sigikid ® Speeltoeters Bos Green Collectie


Prijs
77,49 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A397489

EAN: 4001190397112

sigikid ® Speeltoeters Bos Green Collectie
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leeftijd: vanaf 3 maanden
 • De details van het actieve speelgoed voor zien, grijpen, voelen en horen stimuleren de baby die op zijn buik ligt om zijn hoofd op te tillen en de spannende elementen te ontdekken - tegelijkertijd ligt de baby zacht en veilig op het halfronde kussen, dat 100% gevuld is met schapenwol.
 • De ring van geknoopt beukenhout zorgt voor haptische afwisseling - hij is onbehandeld, glad en ligt prettig in de hand.
 • De schattige egel met pieper, de eikel met rammelaar en de blaadjes met geïntegreerde knisperfolie l aden nodigen uit om ze aan te raken.
 • Deze akoestische prikkels brengen vreugde bij de baby en zijn een geweldige beloning voor geslaagde grijppogingen.
 • De speelhoorn bevordert de zintuiglijke, motorische en cognitieve vaardigheden van de baby.
 • sigikid hecht bijzonder belang aan geselecteerde materialen en een doordacht ontwerp. Design
 • Geaccrediteerde testinstituten voeren tijdens de productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de Richtlijn 2009/48/EG betreffende de veiligheid van speelgoed.
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen in gemonteerde toestand (lengte x breedte x hoogte): 33 x 37 x 10 cm
 • Gewicht: 0,35 kg
Materiaal en verzorging:
 • Het kussen overtuigt jong en oud met zijn aangename kleuren, zijn kindvriendelijke Design en de hoogwaardige materiaalmix: de ene kant is gemaakt van beige jacquard met een pinwheelpatroon, de andere van pluizig geweven pluche in koperbruin - alle buitenmaterialen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.
 • Zoals gebruikelijk zijn alle stoffen van hoge kwaliteit en kunnen ze worden gewassen op 30 °C in het wolprogramma van de wasmachine.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Speeltoeters Bos Green Collectie
sigikid ® Speeltoeters Bos Green Collectie
77,49 €