sigikid Transportketting apenbende
Prijs
22,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A240662

EAN: 4001190421725

sigikid Transportketting apenbende
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dit schattige apenduo heeft zich extra verzameld om samen met u Baby op reis te gaan. Hang hem gewoon aan de Buggy kinderwagen of Baby kom en de twee apen dansen grappig op hun lianen en rammelen rustig bij elke beweging.

< Details:
  • Liefdevol Design en baby vriendelijk materiaalien
  • Twee apen zorgen voor vermaak onderweg
  • Gemakkelijk te bevestigen aan de kinderwagen
  • Met spannende rammelaarfunctie
  • sigikid merklabel
  • Gemakkelijk te reinigen, omdat het wasbaar is op 30 °C in een zachte cyclus - verwijder kleine onderdelen voor het wassen.
  • Afmetingen: 52 x 20 x 20 x 2 cm
  • materiaal: Polyester
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

achting
Om te voorkomen dat mogelijk letsel in de knoop raakt, verwijdert u dit speeltje wanneer het kind op alle vier de handen begint te kruipen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid Transportketting apenbende
22,99 €