sigikid® Vos Patchwork, Green
sigikid® Vos Patchwork, Green
sigikid® Vos Patchwork, Green
Adviesprijs 47,99 €
47,94 €
Prijs inclusief BTW

sigikid® Vos Patchwork, Green


Adviesprijs
47,99 €
Prijs
47,94 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A261335

sigikid® Vos Patchwork, Green
Door en door organisch - zo presenteert het thema sigikid-Green zich Alle stoffen die in deze serie worden gebruikt zijn 100% organisch- de buitenstoffen zijn van gecertificeerde biologische teelt, schapenwol wordt gebruikt als vulmateriaal. De kleuren en afwerkingen die bij deze collectie zijn gebruikt zijn op waterbasis en chemisch onschadelijk. Alle uitvoeringen worden in Europa geproduceerd met behulp van groene stroom.

De Green Patchwork knuffels zijn nu in de serie opgenomen. Met hun innovatieve mix van materialen en patronen zijn de patchwork knuffels een bijzondere blikvanger. Knuffelen, kroelen, achter je aan trekken, geheimen vertellen, avonturen beleven....., dit alles laat de 39 cm hoge knuffelvosl gemakkelijk met zichzelf doen. De vos is fijn zacht en de verschillende materialen geven optische en haptische prikkels.

Deze kwalitatieve knuffel is geschikt vanaf de geboorte. De lange armen en benen geven de dieren een typische sigikid touch. De ogen zijn er met de hand op genaaid. De schattige kleine vos is gevuld met schapenwol en moet daarom in een wolwas bij 30 ° C worden gewassen. Zo blijft sigikid trouw aan zijn basisprincipe: FIRST CLASS FOR KIDS

Details:
  • Afmetingen: 39 x 12 x 13 cm
  • materiaal: 100% biologisch katoen; vulling: 100% schapenwol
  • wasbaar tot 30°c
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid® Vos Patchwork, Green
Adviesprijs 47,99 €
47,94 €
Top merken