sigikid ® Warmtekussen Apple Green Collectie
NIEUW Duurzaam
Variant:
 • sigikid ® Verwarmingskussen voor in de auto Green
 • sigikid ® Warmtekussen Leeuw Green
 • sigikid ® Warmtekussen Fox Green
 • sigikid ® Warmtekussen Apple Green Collectie
 • sigikid ® Warmtekussen Peer Green Collectie

Prijs
29,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A397493

EAN: 4001190397303

sigikid ® Warmtekussen Apple Green Collectie
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leeftijd: vanaf 0 maanden
 • Het appelwarmtekussen is niet alleen het perfecte speeltje voor baby's eerste waakfases, maar dient ook als verwarming dankzij het kersenpitkussen binnenin.
 • De mix van materialen en de vulling geven het kussen zijn buitengewone gevoel.
 • De kersenpitten maken geluiden wanneer ze bewegen, die de baby fascineren en hem aanmoedigen om steeds weer naar het kussen te grijpen.
 • Ze zijn stevig en veilig genaaid in een klein katoenen zakje
 • Deze zak kan via een opening aan de achterkant worden verwijderd en ofwel op de radiator worden verwarmd ofwel kort in de oven op 50° C (volg de instructies).
 • Dit verandert het grijpspeelgoed in een gezellig warm kussen voor baby's en kinderen van 0 tot 4 jaar.
 • Het babyspeelgoed kan ook worden bevestigd aan een lus boven de wieg (bijvoorbeeld met behulp van een mobielhouder van sigikid ).
 • Alle materialen worden getest door een erkend testinstituut volgens de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG.
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen in gemonteerde toestand (lengte x breedte x hoogte): 23 x 20 x 5 cm
 • Gewicht: 0,21
Materiaal en verzorging:
 • De zachte stoffen - jersey, teddy, nicky en jacquard - zijn 100% biologisch geteeld.
 • De hoes is gemakkelijk wasbaar op 30°C in het wolwasprogramma. Het kersenpitkussen kan vooraf worden verwijderd.
Waarschuwing & veiligheidsinstructies:
  Attentie: Let op! Opmerkingen voor organische vulmaterialen: Organische vulmaterialen (zoals kersenpitten, vulling van granenpasta, spelt, gierst) absorberen warmte en koude zeer goed en geven deze gedoseerd weer af. Voor gezellige warmte: haal het kussen uit de knuffel om hem op te warmen. Verwarm de knuffel niet! Oven (max. 50°C, max. 1 min.) Radiator (enkele minuten). Niet geschikt voor de magnetron! Temperaturen en tijden niet overschrijden (brandgevaar!). Kussens niet wassen, altijd droog houden en regelmatig luchten. Allergische reacties kunnen optreden bij risicogroepen zoals mensen met immunodeficiëntie of allergiepatiënten. Neem de bijgevoegde onderhouds- en gebruiksaanwijzingen in acht en bewaar ze op een veilige plaats. Permanent gebruik van de kussens moet worden vermeden. De kussens moeten regelmatig worden gelucht en op een droge plaats worden bewaard. Langdurig binnendringen van vocht, zoals bij bedlegerige personen door transpiratie kan voorkomen, moet worden vermeden. In gesloten ruimten of in aanwezigheid van potentiële risicogroepen mogen zo mogelijk geen bioaerosolen vrijkomen door het schudden van kussens en dergelijke. Het gebruik van kussens met organische vulling moet worden vermeden bij het ontstaan van geuren die gewoonlijk worden geassocieerd met de ophoping van schimmel (muf, beschimmeld), de vorming van vochtige vlekken op de kussens en het optreden van allergieën of ademhalingsziekten met onverklaarbare oorzaken.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: sigikid ® Warmtekussen Apple Green Collectie
5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

sigikid ® Warmtekussen Apple Green Collectie
sigikid ® Warmtekussen Apple Green Collectie
29,99 €