sigikid Warmtekussen Beer - Sweety

sigikid Warmtekussen Beer - Sweety


 • sigikid Warmtekussen Schaap - Sweety

Prijs
25,03 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A226989

sigikid Warmtekussen Beer - Sweety
Er zijn dagen waarop je je gewoon niet zo goed voelt. Een warmtekussen kan dan helpen om je weer beter te voelen. Koude voeten of buikpijn - veelzijdig inzetbaar.

Door een opening op de rug (klitteband) kan het kersenpitkussen uitgenomen worden. Kersenpittenzak verwarmen en daarna heerlijk knuffelen! De beer bestaat uit polyester en is wasbaar op 30°C.

Met een grootte van 30 cm wordt de kersenpitkussen aanbevolen voor kinderen vanaf de geboorte.

Details:
 • Buitenstof: 100% polyester
 • Binnenmateriaal: 100% Polyester, kersenpitten
 • Afmetingen: 30 cm
 • Hoes wasbaar bij 30°C

 • Let op
  Opmerking over vulmaterialen: organische vulmaterialen (zoals kersenpitten) nemen warmte en kou zeer goed op en geven deze gedoseerd weer af. Voor het verwarmen: Kersenpittenzak uit de knuffel nemen Knuffel niet verwarmen! - oven (max. 50°C, max. 10 min.) - verwarming (een paar minuten) - niet geschikt voor de magnetron! Temperaturen en tijden niet overschrijden! Brandgevara. Kersenpitkussen niet wassen. Droog houden en regelmatig luchten. Er kunnen allergische reacties ontstaan. Handleiding goed doorlezen en bewaren. Het langdurig gebruik van het kussen wordt afgeraden. Regelmatig laten luchten en droog bewaren. Er moet vermeden worden dat het kussen gedurende langere tijd vochtig is (door bijv. zweten) Als er schimmels op het kussen komen, of het kussen vreemd ruikt (muffig), het vochtvlekken krijgt of je allergische reacties vertoont, zal het kussen niet meer gebruikt moeten worden.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Sigikid

  Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

  De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
   
  Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
  Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

  Beoordelingen

  Klantbeoordelingen - sigikid Warmtekussen Beer - Sweety
  Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
   
  1
   
  0
   
  0
   
  0
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
  Recencies
  sigikid Warmtekussen Beer - Sweety
  25,03 €
  Top merken