sigikid ® Warmtekussen Fox Green
Duurzaam -19%
Variant:
 • sigikid ® Verwarmingskussen voor in de auto Green
 • sigikid ® Warmtekussen Leeuw Green
 • sigikid ® Warmtekussen Fox Green
 • sigikid ® Warmtekussen Apple Green Collectie
 • sigikid ® Warmtekussen Peer Green Collectie

Adviesprijs
43,99 €
Prijs
35,44 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
8,55 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A330830

EAN: 4001190395682

sigikid ® Warmtekussen Fox Green
Deze tekst is automatisch vertaald.
NATURAL - SUSTAINABLE - FAIR - ECOLOGICAL - BIO: Duurzame producten, eerlijk en verantwoord geproduceerd in Europa, natuurlijke materialen van gecontroleerde biologische teelt en een esthetisch verfijnde Design zijn de fundamenten waarop sigikid waarde hecht bij het creëren van de GREEN serie.

Alle stoffen die in deze serie worden gebruikt zijn 100% biologisch - de buitenste stoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt (kbA), en als vulmateriaal wordt wol van schapen gebruikt. De kleuren en afwerkingen die in de collectie GREEN worden gebruikt, zijn bovendien ecologisch verantwoord en onschadelijk voor de gezondheid.

De ca. 23 cm hoge vos in Orange , beigebruin, turkoois en goudgeel is niet alleen het perfecte speelgoed voor baby's eerste waakfasen, maar dient dankzij het kersenpitkussen binnenin ook als verwarmer. De zachte teddy-, nicky- en jerseystoffen en het kersenpitzakje, dat bij de levering is inbegrepen, zorgen voor een speciaal gevoel. De vulling maakt geluiden als hij beweegt, die de baby fascineren en hem aanmoedigen om het dier steeds weer te pakken.

De kersenpitten zijn stevig en stevig in een katoenen zakje genaaid. Deze kan door een opening aan de achterkant worden verwijderd en worden verwarmd op het verwarmingstoestel of kort in de oven op 50° C (volg de instructies). Hierdoor verandert het knuffeldier in een knus warm kussen voor baby's en kinderen tussen 0 en 4 jaar.
De hoes is gemakkelijk wasbaar op 30°C op het wolwasprogramma. Het kersenpitkussen kan vooraf worden verwijderd.

Alle materialen zijn getest door een geaccrediteerd testinstituut overeenkomstig de speelgoedveiligheidsrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor aaibare producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen gezelliger en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 23 x 12 x 10 cm
 • Materiaal buitenkant: 100 % biologisch katoen
 • Materiaal binnenkant: 100 % scheerwol, kersenpitten
 • Schoonmaken: Hoes wasbaar op 30°C in wolwasprogramma, warmtekussen verwijderen voor het wassen
 • Kersenpitkussen inbegrepen
 • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Attentie
Let op! Opmerkingen voor biologische vulmaterialen: Biologische vulmaterialen (zoals kersenpitten, vulling van graanpasta, spelt, gierst) nemen zeer goed warmte en koude op en geven die gedoseerd weer af. Voor behaaglijke warmte:
- Haal het kussen uit de knuffel om het op te warmen. Verwarm de knuffel niet!
- Oven (max. 50°C, max. 1 min.)
- Radiator (een paar minuten) - Niet geschikt voor de magnetron! Temperaturen en tijden niet overschrijden (brandgevaar!).
- Kussens niet wassen, altijd droog bewaren en regelmatig luchten.
- Allergische reacties kunnen optreden bij risicogroepen zoals mensen met een verzwakt immuunsysteem of mensen die aan een allergie lijden.
- Het is van essentieel belang dat u de bijgevoegde onderhouds- en gebruiksinstructies in acht neemt en opvolgt.
- Permanent gebruik van de kussens moet worden vermeden. De kussens moeten regelmatig worden gelucht en op een droge plaats worden bewaard.
- Het langdurig binnendringen van vocht, zoals bij bedlegerige personen kan gebeuren door transpiratie, moet worden vermeden.
- Indien mogelijk mogen bioaerosolen niet vrijkomen door het schudden van kussens en dergelijke in gesloten ruimten of in de aanwezigheid van potentiële risicogroepen.
- Het gebruik van hoofdkussens met organische vulling moet worden vermeden bij het ontstaan van geuren die gewoonlijk in verband worden gebracht met schimmelvorming (muf, schimmelig), het ontstaan van vochtvlekken op de kussens en het optreden van allergieën of aandoeningen van de luchtwegen met onverklaarbare oorzaken.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: sigikid ® Warmtekussen Fox Green
5
3 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 3
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

sigikid ® Warmtekussen Fox Green
sigikid ® Warmtekussen Fox Green
Adviesprijs 43,99 €
35,44 €