10% korting vandaag!👯
10% korting vandaag!👯
Jouw kortingscode:
10WV2667
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
Silver Cross Adapter Simplicity voor Jet zwart

Silver Cross Adapter Simplicity voor Jet zwart


Adviesprijs
29,00 €
Prijs
23,34 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,66 €-20%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A269664

EAN: 5055836910417

Silver Cross Adapter Simplicity voor Jet zwart
De Buggy Jet als Travel System

Onze Buggy Jet is ontworpen voor moderne ouders die veel reizen. In het vliegtuig of in de auto: In gevouwen toestand is de Jet zo compact dat hij zeer gemakkelijk te transporteren is. Het past in de bagagerekken van bijna alle vliegtuigen en neemt weinig ruimte in beslag in de auto. Als je kind onderweg in de reiswieg in slaap valt, hoef je hem niet wakker te maken om hem in de buggy te stoppen: Adapter voor de Simplicity reiswieg

De Simplicity Adapter wordt eenvoudig op het frame geklikt. Binnen enkele seconden kun je onze Simplicity reiswieg op de Jet plaatsen. Zodat je lieveling in vrede verder kan slapen. Onze Simplicity reiswieg is bekroond, voldoet aan de Europese DIN-norm ECE 44/04 en is geschikt vanaf de geboorte tot een gewicht van ca. 13 kg.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

Silver Cross Adapter Simplicity voor Jet zwart
Adviesprijs 29,00 €
23,34 €