Silver Cross Adapter Wave universeel Tandem zwart

Silver Cross Adapter Wave universeel Tandem zwart


Prijs
27,61 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A242365

EAN: 5055836906496

Silver Cross Adapter Wave universeel Tandem zwart
Met de Wave kinderwagen heb je dankzij tweede reiswieg of extra zitje een prachtige duowagen. Omdat je kleine schatjes achter elkaar zitten cq. liggen, is de Wave nog steeds eenvoudig te manoeuvreren. Met de prijsgekroonde Silver Cross SIMPLICITY autostoel heb je met de Wave een exclusief Travel System. In het geval dat je een autostoel van een ander merk hebt, kun je deze met behulp van de Wave universele Tandem adapter eveneens met de Wave kinderwagen combineren.

De Wave universele adapter is compatibel met:
  • Maxi Cosi CabrioFix
  • Maxi Cosi Pebble
  • Maxi Cosi Pebble Plus
  • Cybex Aton Q (R44)
  • Nuna Pipa Icon
  • Stokke iZi Go X1
  • Stokke iZi Go Modular

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

Silver Cross Adapter Wave universeel Tandem zwart
27,61 €