Silver Cross Autostoel Simplicity zwart
Adviesprijs
249,00 €
Prijs
237,75 €
Gratis levering
Bespaar nu
11,25 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A242356

Silver Cross Autostoel Simplicity zwart
De prijsgekroonde SIMPLICITY autostoel is wereldwijd één van de vooruitstrevendste producten voor kinderveiligheid. De stoel is zeer eenvoudig te installeren en kan zowel met de autogordel als ook met de speciaal daarvoor ontwikkelde Simplifix Isofix-Basis geïnstalleerd worden. De autostoel is bovendien compatibel met de kinderwagens van Silver Cross en dus onderdeel van een handig travelsystem.

De Simplicity hoort bij de groep 0+ en is dus vanaf de geboorte tot een gewicht van 13 lg geschikt. Hij beschikt over een veilig 5-puntsgordelsysteem dat met één hand kan worden bevestigd terwijl je kindje al in de autostoel zit. De Simplicity is vooral aan de zijkanten beschermend tegen botsingen en beschikt over een traploos verstelbare hoofdsteun, een gewatteerd afdekzeil en zonnekap.

De Silver Cross SIMPLICITY autostoel voldoet aan de Europese norm ECE R 44/04

Details:
  • 5-puntsgordelsysteem
  • lI>De Silver Cross SIMPLICITY autostoel voldoet aan de Europese norm ECE R 44/04
  • Hoogwaardige hoofdsteun, kan gemakkelijk met één hand versteld worden
  • Gewatteerd afdekzeil
  • Zonnekap
  • Afneembare hoes en afdekzeil

Technische details:
  • Afmetingen autostoel (Lengte x breedte x hoogte): 70 x 45 x 45 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

Silver Cross Autostoel Simplicity zwart
Adviesprijs 249,00 €
237,75 €
Top merken