Silver Cross Parasol Zwart
Prijs
79,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A275860

Silver Cross Parasol Zwart
Bij zon en warme temperaturen gaan we vooral graag wandelen. Tegelijkertijd willen we onze kleine schatjes beschermen tegen de zon zonder ze te beperken.

Met de Universal Parasol kun je je kleine prinsesje of prins voldoende schaduw geven, zelfs als de luifel teruggevouwen is. Met een UPF 50+ zonnescherm kun je zorgeloos de zon in.

Het ideale zonnescherm voor uw kinderwagen. Het maakt je bijzonder flexibel. Je kunt met je kinderen de wereld ontdekken, zelfs als de bovenkant van het badje of de bovenkant van de kinderwagen teruggevouwen is.

De parasol is bijzonder stijlvol en past uitstekend bij onze Silver Cross kinderwagens.Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

Silver Cross Parasol Zwart
79,00 €
Top merken