Silver Cross Voetenzak Zwart
Adviesprijs
79,00 €
Prijs
77,87 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A275858

Silver Cross Voetenzak Zwart
Onze Buggy Jet: de ideale metgezel voor reizigers

Onze jet is ontworpen voor frequent flyers en reizigers die op zoek zijn naar een ultracompacte buggy. Veeleisende ouders hebben de perfecte metgezel in zich - ongeacht het weer. In de zomer wordt je kind beschermd door de luifel met LSF 50+ en de uitklapbare zonneklep. Maar we hebben ook het ideale accessoire ontworpen om comfortabel onderweg te zijn in de koude seizoenen: De warme en zachte voetenzak "Jet Pod".

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

Silver Cross Voetenzak Zwart
Adviesprijs 79,00 €
77,87 €
Top merken