Simba ABC-badkubus
Prijs
4,02 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A293676

EAN: 4006592023980

Simba ABC-badkubus
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ontdek de wereld op een speelse manier met ABC!

ABC wekt de nieuwsgierigheid op van baby's en peuters van 0-36 maanden met leeftijdsgebonden producten en ondersteunt hun ontwikkeling in de eerste levensjaren. De eerste leerdoelen worden op een speelse manier bereikt, vormen en structuren worden ontdekt en coördinatiepatronen worden getraind.

De ABC-badkubus is speciaal ontwikkeld voor het bad. De ABC Bath Cube van 10 x 10 cm heeft zoete zeewereldillustraties en een pieper. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte): 10 x 10 cm
  • Leeftijd: vanaf 6 maanden
Let op:
Gebruik alleen in ondiep water en onder toezicht van een volwassene.

Accessoires

Prijs
3,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Simba ABC-badkubus
4,02 €