Simba PJ Maskers Turbo Robot Catboy
Variant:
 • Simba PJ Maskers Turbo Robot Catboy
 • Simba PJ Maskers Turbo Robot Gekko
 • Simba PJ Maskers Turbo Robot Uil

Prijs
27,09 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A293884

EAN: 4006592059125

Simba PJ Maskers Turbo Robot Catboy
Deze tekst is automatisch vertaald.
Jagen op de slechteriken - overdag zijn de pyjama-helden Connor, Amaya en Greg klasgenoten aden en vrienden, maar 's avonds veranderen de drie in superhelden en worden ze Catboy, Owlet en Gecko.

Cockpit met licht - de cockpit van de blauwe turbo robot kan worden geopend en de bijgeleverde Catboy game figuur of een ander PJ Mask karakter kan binnenin worden geplaatst. Met een druk op de knop kan de cockpit extra worden verlicht.

Veel spelfuncties - de robot heeft verschillende functies op zijn armen. Links is een klauw, die met een druk op de knop kan worden in- en uitgeschoven. Aan de rechterkant kun je een kanon in de spiral vorm van een kanon afvuren om de slechteriken te vangen.

Met vrijloop - de Turbo Robot heeft rollen onder zijn voeten en kan daarom gemakkelijk worden verplaatst. Het meet 30 x 23cm en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Simba Speelgoed - olifantachtig plezier voor jongens en meisjes, jong en oud! We ontwikkelen speelgoed om kinderen op een speelse manier te inspireren en aan te moedigen".

productdetails:
 • Afmetingen (lengte x breedte): 30 x 23 cm
 • Intrekbare klauw
 • Met kanon, licht en vrijloopfunctie
 • Speciaal Catboy figuur
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - Simba PJ Maskers Turbo Robot Catboy
Gemiddelde klantbeoordeling:
5 Beoordelingen
 
5
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Simba PJ Maskers Turbo Robot Catboy
27,09 €