Skip Hop Slaaphulp en Baby Knuffel Panda

Skip Hop Slaaphulp en Baby Knuffel Panda


Adviesprijs
49,99 €
Prijs
47,49 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315660

EAN: 0194135374065

Skip Hop Slaaphulp en Baby Knuffel Panda
Deze tekst is automatisch vertaald.
De schattige panda is een slaaphulpje en baby dekbedje in één.

Het speelt liedjes, natuurgeluiden en opgenomen stemmen - zelfs midden in de nacht! Want de kleine vriend heeft een innovatieve sensor die automatisch reageert op het huilen van de baby en de gewenste melodie speelt. De panda is gemakkelijk aan het bedje te bevestigen. Als de baby opgroeit, wordt de schattige panda een knuffelvriend.

Productgegevens
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 10,2 x 15,2 x 27,9 cm
  • Werkt op 3 x AA batterijen (inbegrepen)
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Attentie
Laat het product niet in de wieg liggen. Gebruik het product met geluidsmodule buiten de wieg. Laat het kind nooit zonder toezicht achter. Toezicht door volwassenen vereist. Weggooien bij het eerste teken van beschadiging of defect. Verwijder voor gebruik al het verpakkingsmateriaal en gooi het weg. Verwijder de geluidsmodule voordat u het product aan het kind geeft om mee te spelen.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Skip Hop Slaaphulp en Baby Knuffel Panda
Skip Hop Slaaphulp en Baby Knuffel Panda
Adviesprijs 49,99 €
47,49 €