SkipHop Rietjesflessen Duo
Adviesprijs
21,99 €
Prijs
20,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315601

EAN: 0194135154506

SkipHop Rietjesflessen Duo
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dit rietjesfles duo kan gebruikt worden als drinkbeker met of zonder rietje, want de slimme Design groeit met het kind mee.

Het deksel opent aan één kant voor de drinktuit en aan de andere kant voor het rietje. De handgrepen zijn afneembaar.

Bijzonder praktisch: het siliconen rietje kan in het deksel worden opgeborgen, zodat het onderweg schoon blijft. Hij wordt bevestigd aan een enkele binnenafdichting en is gemakkelijk te verwijderen voor reiniging. Elke beker wordt geleverd met een extra rietje.

Productgegevens
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 12,7 x 7,9 x 13,2 cm
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Attentie
Gebruik dit product altijd onder toezicht van een volwassene. Rietjes zijn niet geschikt voor een kind jonger dan 6 maanden. Extra waarschuwingen en instructies binnenin. Gelieve alle informatie te lezen en te bewaren voor toekomstig gebruik. Verwijder alle verpakkingsmaterialen en gooi ze weg. Speel niet met het verpakkingsmateriaal.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
4,99 €
(9,98 € / 1l)
Prijs
5,49 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

SkipHop Rietjesflessen Duo
SkipHop Rietjesflessen Duo
Adviesprijs 21,99 €
20,99 €