Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

slackers ® Ninja Rope Klimtouw
Momenteel uitverkocht

slackers ® Ninja Rope Klimtouw


Prijs
26,38 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A309341

EAN: 859215007935

slackers ® Ninja Rope Klimtouw
Deze tekst is automatisch vertaald.
Klimtouw voor echte ninja's!

2,5m lang, UV-bestendig PE plastic klimtouw (Ø 3cm) met 4 ronde voetstappen in verschillende kleuren gemonteerd op een afstand van 45cm.

Eenvoudige bevestiging aan ninjalijnen, schommelframes, boomhutten of takken met behulp van de meegeleverde Delta-veiligheidskabiners van Metal l.

De innovatieve producten van Slackers USA zijn nu voor het eerst ook in Europa verkrijgbaar. Zij maken indruk met vele interessante functies en bieden een duidelijke meerwaarde. Met Ninja-Line (om te shimmelen), Slackline of ook de Zipline (touwglijbaan) biedt Slackers USA een groot assortiment bewegingssporten voor buiten en in de tuin. Met de coole Slackers producten motiveren ze de ergste bankzitters tot meer beweging in de buitenlucht. Slackers is een van de meest toonaangevende merken op dit gebied in de VS vandaag.

Product details:
  • Lengte: 2,5 m
  • diameter: 3 cm
  • Materiaal: PE, PP, Metal l
  • Leveringsomvang: Ninja Line met Metal ratel en kunststof handvat, draagtas, 1 dwarsstangring, 2 turnringen, 2 apenzwaaien, 2 apenvuisten
  • Maximale belasting: 80 kg
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

Attentie
Alleen voor thuisgebruik. Gebruik onder direct toezicht van een volwassene. Montage alleen door volwassenen. Lees/lees de instructies voor gebruik. Alleen te gebruiken in combinatie met de bijgeleverde draagriemen. Nooit gebruiken zonder stroppen, gevaar voor breuk! De obstakels (ballen) moeten vrij kunnen bewegen en draaien. Breng geen structurele wijzigingen aan dit product aan. Controleer het product voor elk gebruik op beschadigingen. Max. gebruikersgewicht 80 kg.

Accessoires

Prijs
30,66 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers