small foot® Loopwagen De Muis
Prijs
79,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A256611

small foot® Loopwagen De Muis
De loopwagen met de Muis, Olifant en Eend is niet alleen een loophulp, maar ook een speelgoed met draai- en schuifspelletjes. Ook kan je kindje zijn lievelingsknuffel in de wagen overal mee naartoe nemen.

Details:
  • Afmetingen: ca. 40 x 39 x 44 cm, handvathoogte 41 cm
  • Materiaal: hout
  • Gewicht: 5,7 kg
  • Met 4 zijkanten om te spelen
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
Opgepast
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden. A.U.B voor elk gebruik op beschadigingen controleren! Schroeven en kleine onderdelen buiten het bereik van kinderen bewaren. De loopwagen moet door een volwassene worden opgebouwd.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


small foot® Loopwagen De Muis
79,99 €
Top merken