small foot® Picknickmand met 'snijbaar' eten
Adviesprijs
19,99 €
Prijs
19,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
0,04 € (0%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A261409

small foot® Picknickmand met 'snijbaar' eten
Kom op, laten we picknicken! Deze gevlochten picknickmand zit vol met veel vers voedsel van hout. De 17-delige set bestaat uit twee sneetjes brood, een plakje kaas, een tomaat, een slablad, een ei, een stuk watermeloen, een appel, een kopje yoghurt en een drinkpakket.

Je leert hoe je een mes kunt gebruiken door het voedsel op een speelse manier te "snijden", want al het snijvoedsel wordt bij elkaar gehouden door klittenbandsluitingen. De inhoud van deze 17-delige picknickset kan gemakkelijk in de speelse mand worden opgeborgen en tijdens het rollenspel naar de volgende picknickplaats worden gedragen.

Een perfecte aanvulling op een kinderkeuken en -winkel en een ideale metgezel op elke popexcursie.

Details:
  • Afmetingen speelveld: ca. 16 x 12 x 10 cm
  • Afmetingen speelveld: ca. 12 x 2 x 1 cm
  • materiaal: Hout
  • Onderdelen: 17
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. A.U.B voor elk gebruik op beschadigingen controleren!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


small foot® Picknickmand met 'snijbaar' eten
Adviesprijs 19,99 €
19,95 €
Top merken