small foot ® Snijmessenset "Discover
NIEUW

small foot ® Snijmessenset "Discover


Adviesprijs
26,99 €
Prijs
26,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A410012

EAN: 4020972123855

small foot ® Snijmessenset "Discover
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens:
 • Leeftijd: vanaf 8 jaar
 • Dankzij het korte, vaste lemmet met stompe punt, het compacte formaat en het houten handvat dat perfect is aangepast aan kinderhanden, kunnen kinderen hun eerste ervaring opdoen met het snijden en hanteren van messen.
 • Het mes is veilig opgeborgen in de robuuste textielschede met klittenbandsluiting en riem voor bevestiging aan de riem
 • Speciale snijbestendige handschoenen op kindermaat en een houten snijblok maken de set compleet.
 • Met het snijmes kunnen kinderen tijdens hun volgende boswandeling zelf een handje helpen.
 • Dat het lemmet van het Outdoor mes aan één kant scherp is, is niet voor niets, want botte messen zijn geenszins veiliger dan scherpe.
 • Niettemin moeten kindersnijmessen altijd onder leiding en toezicht van volwassenen worden gebruikt en aan vaste regels worden gebonden.
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen gemonteerd: Mes ca. 13 x 3 x 1 cm, houten blok ca. 10 x 5 x 2 cm, handschoenmaat: XS (snijbeschermingsklasse 5)
 • Gewicht: 0,5 kg
Materiaal & verzorging:
 • Materiaal: hout, kunststof, roestvrij staal
Waarschuwing & veiligheidsvoorschriften:
  Let op: Niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar. Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. Dit speelgoed heeft functionele scherpe randen & punten.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

small foot

Houten speelgoed van small foot

Als ontwikkelaar van houten speelgoed is het merk small foot van Legler internationaal bekend voor motoriek en educatief speelgoed. Het bedrijf is opgericht in Noord-Duitsland. Alle speelgoed artikelen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de educatieve behoeften van baby's, peuters en kinderen vanaf drie jaar. small foot ontwikkelt speelgoed dat veel speelplezier combineert met waardevolle leerervaringen om de persoonlijke ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Dit alles gebeurt in overeenstemming met hoge veiligheidsnormen, een oog op duurzame bosbouw en eerlijke werkgelegenheid.

De wereld leren kennen - door te grijpen, te horen, te zien en te voelen

Het houten speelgoed van small foot biedt speel- en leerplezier aan alle leeftijden, vanaf de geboorte tot een leeftijd van acht jaar.

Baby's tot een jaar
Het eerste grijpen en aftasten zijn vooral belangrijk voor baby's om vroeg in onze wereld met elkaar om te gaan. Naast kleine small foot speelbogen en knuffeldekens zijn er drie vrienden die precies weten wat belangrijk is. Het zachte schaapje Lotta, de lieve Fox Lex en het slimme geitje Ludwig helpen baby's met houten grijpdingen en fopspeenkettingen in het eerste levensjaar om zich te ontwikkelen en plezier te hebben.

Peuters tot drie jaar
Tot een leeftijd van drie jaar zijn er heel veel avonturen te beleven! Ook nemen de eisen aan motoriek toe. Dat vereist veel oefening. Met loopstoeltjes, motoriekblokken, loopwagens, eerste puzzels en nog veel meer bevorderd small foot de motoriek van peuters. Zelfstandig staan en lopen wordt zo een kinderspel. Ook kunnen peuters de fijnere motoriek oefenen door het spelen met houten blokken.

Kinderen vanaf drie jaar
De eerste stappen in de wereld zijn gemaakt! Tijd om meer betrokken te raken bij de uitdagingen van het opgroeien. Hoe werkt een horloge eigenlijk en wat zijn de cijfers? Wat zijn seizoenen? En wat zijn beroepen? Voor kinderen vanaf drie jaar biedt small foot educatief speelgoed dat alledaagse dingen begrijpelijk maakt en ze alvast door het voorschoolse tijdperk leidt.

Verantwoordelijkheid voor mens en natuur

Of het nu gaat om rammelaars, fopspeen kettingen, houten loopwagens of puzzels. small foot speelgoed biedt op elke manier een veilige en uitgebreide leerervaring. Spelen wordt dus het belangrijkste onderdeel van de ontwikkeling van jeugd en persoonlijkheid. Om deze pedagogische verantwoordelijkheid te vervullen zorgt uitgebreid kwaliteitsbeheer voor productveiligheid. Het gecertificeerde babyspeelgoed van small foot is daarom getest door TÜV Rheinland en voldoet aan veiligheidscriteria die verder gaan dan de wettelijke vereisten. Met de FSC® en ICTI certificering is het ook zeker dat de speelgoedproductie plaatsvindt door middel van duurzame bosbouw en eerlijke arbeidsomstandigheden gedurende het hele productieproces. Bovendien ondersteunt small foot MSF wereldwijd.

Onze bestsellers

small foot ® Snijmessenset "Discover
small foot ® Snijmessenset "Discover
Adviesprijs 26,99 €
26,95 €