small foot® Speelkeuken compact
Prijs 34,99 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A251978

small foot® Speelkeuken compact
Laat het kookavontuur beginnen! Deze goed uitgeruste keuken van 100% FSC®-gecertificeerd hout biedt alles wat kleine chefkoks nodig hebben bij het klaarmaken van hun lievelingsmaal.

De oven heeft een handige klep. Op het fornuis staat en pan met deksel en zout- en peperstrooiers zorgen voor de juiste smaak. Met het kookgerei wordt alles nog eens goed doorgeroerd. De keuken wordt opgebouwd door middel van het insteken van onderdelen; er is geen verder gereedschap nodig. Wie krijgt er geen zin om te koken?

Details:
 • Afmetingen: 36 x 17 x 37 cm
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  small foot® Speelkeuken compact
  34,99 €
  Top merken