25% in de app | 20% in de shop
25% in de app | 20% in de shop
Alleen vandaag:
MODE Actie
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
Smoby Baby Care Dokterset
Prijs
20,87 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A297237

EAN: 3032162403013

Smoby Baby Care Dokterset
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met de volledig uitgeruste baby Care dokterspraktijk zijn de kleine artsen in opleiding perfect uitgerust voor de volgende noodmissie. De uitklapbare dokterstas met ergonomische handgreep biedt allerlei medische apparatuur voor het onderzoeken en verzorgen van uw favoriete pop: stethoscoop, otoscoop, doktersbril, thermometer, zelfklevende pleisters, flesjes, een aanpasbaar patiëntendossier en nog veel meer maken deze dokterstas een metgezel voor kinderen vanaf twee jaar.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 19,4 x 24,3 x 6,2 cm
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
Via Smoby :
Als een van de beroemdste Franse speelgoedfabrikanten weet Smoby Toys wat kinderen gelukkig maakt en ouders gelukkig - innovatief speelgoed dat de kleintjes helpt hun eigen vaardigheden te ontdekken en te trainen, helder en kleurrijk en vol ideeën. Want kinderen zijn geboren ontdekkers! Ze begrijpen en ervaren de wereld door te spelen en dingen uit te proberen. Daarom is leeftijdsgebonden, veilig speelgoed zo belangrijk. Smoby Toys is een expert op het gebied van getest speelgoed, gebaseerd op het nieuwste pedagogische onderzoek, van baby's tot schoolgaande leeftijd. Maar het belangrijkste is: spelen met Smoby producten is gewoonweg erg leuk!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Smoby Baby Care Dokterset
20,87 €