SMOBY Baby Nurse - Poppenwieg met hemel

SMOBY Baby Nurse - Poppenwieg met hemel


Prijs
24,96 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A245358

SMOBY Baby Nurse - Poppenwieg met hemel
Het wiegje voor de babypop is tegelijkertijd een wieg als een poppenbed. Met de fraai vormgegeven wieg in je favoriete kleuren, kun je je pop zachtjes schommelen om te laten slapen. Het handmatig draaibare mobiel, kan worden bevestigd aan de wieg om je kindje te helpen om in slaap te vallen. Zo wordt de kleine lieveling zachtjes naar zijn of haar dromen begeleid.

Details:
  • Geschikt voor poppen tot 42 cm.
  • Levering zonder pop
  • Afmetingen: 47 x 29,2 x 49,4 cm
  • Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
Over Smoby:
Als een van de beroemdste Franse speelgoedfabrikanten weet Smoby Toys wat kinderen blij maakt en ouders gelukkig - innovatief speelgoed dat de kleintjes helpt om zichzelf te kunnen te ontdekken en om te oefenen, vrolijk kleurrijk en boordevol ideeën. Kinderen zijn geboren ontdekkers! Ze begrijpen en ervaren de wereld door te spelen en uit te proberen. Dat is de reden waarom passend ouderwets, veilig speelgoed zo belangrijk is. Smoby Toys is Deskundige voor gecertificeerd speelgoed van vandaag van het onderwijs Onderzoek, van baby tot schoolleeftijd. Het belangrijkste is: met Smoby producten spelen is gewoon zo leuk!

Accessoires

Prijs
14,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

SMOBY Baby Nurse - Poppenwieg met hemel
24,96 €
Top merken