Smoby Baby-Pony skidoo
Prijs
52,33 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A297234

EAN: 3032167215000

Smoby Baby-Pony skidoo
Deze tekst is automatisch vertaald.
Op naar de eerste onafhankelijke rit met de schattige babypony van Smoby ! De robuuste glijbaan heeft de vorm van een knuffelpony en laat de ogen van kleine ontdekkingsreizigers stralen. Dankzij de ergonomische handgreep op het hoofd van de speelvriend kan de glijbaan eenvoudig worden gestuurd en dient deze ook als praktische draaggreep voor de ouders. Ook inbegrepen: de compacte trailer, waarin het favoriete speelgoed of knuffel kan worden meegenomen op een avontuurlijke reis. Dankzij het lage gewicht en de compacte afmetingen is de babypony licht en wendbaar, waardoor hij het ideale voertuig is voor kinderen van 12 maanden en ouder.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 70 x 23 x 43 cm
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
Over Smoby :
Als een van de beroemdste Franse speelgoedfabrikanten weet Smoby Toys wat kinderen gelukkig maakt en ouders gelukkig - innovatief speelgoed dat de kleintjes helpt hun eigen vaardigheden te ontdekken en te trainen, felgekleurd en vol ideeën. Want kinderen zijn geboren ontdekkers! Ze begrijpen en ervaren de wereld door te spelen en dingen uit te proberen. Daarom is leeftijdsgebonden, veilig speelgoed zo belangrijk. Smoby Toys is een expert op het gebied van getest speelgoed, gebaseerd op het nieuwste pedagogische onderzoek, van baby tot schoolgaande leeftijd. Maar het belangrijkste is: spelen met Smoby producten is gewoon heel leuk!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Smoby Baby-Pony skidoo
52,33 €