Smoby Cars Mack Truck
Adviesprijs
49,99 €
Prijs
42,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
7,99 € (16%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A214288

Smoby Cars Mack Truck
Zorg ervoor dat Flash McQueen klaar is voor zijn volgende race!

De grote truck met vele elektronische functies laat zich openklappen en verrast met een garage, rijsimulator en coole tools om te schroeven. Lightning McQueen kan in de grote truck worden vervoerd naar zijn volgende race. De truck laat zich met het praktische hengsel overal naar toe vervoeren.

In de truck vind je een perfecte garage, waar Lightning zich op de race voorbereiden kan. De Truck heeft leuke licht- en soundeffecten in de rijsimulator, die kunnen worden bediend met verschillende knopjes; onder andere een start-knop, pech-silumatie en tankstation. Meegeleverd worden een sleutel en schroevendraaier, en Lightning McQueen.

Details:
 • 37,5 cm groot
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Smoby Cars Mack Truck
  Adviesprijs 49,99 €
  42,00 €
  Top merken