Smoby Cars Werkbank-Center met springschans

Smoby Cars Werkbank-Center met springschans


Prijs 74,82 € Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A214291

Smoby Cars Werkbank-Center met springschans
Deze werkbank met vele speel-elementen laat kinderen vanaf 3 jaar stralen van geluk. Een bijzonder highlight is de grote springschans.

Laat jouw held Lightning McQueen de schans naar beneden sjeezen! Het kindvriendelijke bouwpakket kan door de kleintjes eenvoudig in elkaar gezet worden.

Dankzij de vele accessoires zoals een hamer, sleutel, schroevendraaier en veel meer, kan Lightning fit worden gemaakt voor de race. De sprongschans bestaat uit 3 losse onderdelen en kan met de meegeleverde schroeven gemonteerd worden. Hoogwaardige materialen en de stabiele constructie verzekeren lang speelplezier.

Details:
 • met auto en springschans
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Beoordelingen

  Klantbeoordelingen - Smoby Cars Werkbank-Center met springschans
  Gemiddelde klantenbeoordeling: 2 Beoordelingen
   
  2
   
  0
   
  0
   
  0
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
  Recencies
  Smoby Cars Werkbank-Center met springschans
  74,82 €
  Top merken