Smoby Cars XRS Werkbank-Center met springschans

Smoby Cars XRS Werkbank-Center met springschans


Adviesprijs
84,99 €
Prijs
81,86 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A276503

EAN: 3032163607229

Smoby Cars XRS Werkbank-Center met springschans
Deze werkbank met vele speel-elementen laat kinderen vanaf 3 jaar stralen van geluk. Een bijzonder highlight is de grote springschans. Laat jouw held Lightning McQueen de schans naar beneden sjeezen! Het kindvriendelijke bouwpakket kan door de kleintjes eenvoudig in elkaar gezet worden. Dankzij de vele accessoires zoals een hamer, sleutel, schroevendraaier en veel meer, kan Lightning fit worden gemaakt voor de race. De sprongschans bestaat uit 3 losse onderdelen en kan met de meegeleverde schroeven gemonteerd worden.

Details:
  • Met auto, springschans en gereedschap.
  • Afmetingen (LxBx:H): 110 x 34 x 110 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar!


Over Smoby:
Als een van de beroemdste Franse speelgoedfabrikanten weet Smoby Toys wat kinderen blij maakt en ouders gelukkig - innovatief speelgoed dat de kleintjes helpt om zichzelf te kunnen te ontdekken en om te oefenen, vrolijk kleurrijk en boordevol ideeën. Kinderen zijn geboren ontdekkers! Ze begrijpen en ervaren de wereld door te spelen en uit te proberen. Dat is de reden waarom passend ouderwets, veilig speelgoed zo belangrijk is. Smoby Toys is Deskundige voor gecertificeerd speelgoed van vandaag van het onderwijs Onderzoek, van baby tot schoolleeftijd. Het belangrijkste is: met Smoby producten spelen is gewoon zo leuk!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - Smoby Cars XRS Werkbank-Center met springschans
Gemiddelde klantenbeoordeling:
1 Beoordelingen
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Smoby Cars XRS Werkbank-Center met springschans
Adviesprijs 84,99 €
81,86 €