Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Smoby Kattenhuis
Momenteel uitverkocht
Prijs
64,69 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A297244

EAN: 3032163404002

Smoby Kattenhuis
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het grote Smoby kattenhuis is gemodelleerd naar een original trouwe krabpaal en heeft zijn kleine bewoner, een schattige grijze lakenkat, in zijn bagage. Dankzij verschillende geluidseffecten kan de zachte knuffel spinnen, miauwen en eten geluiden maken, net als een echt kitten. In het bovenste gedeelte van het asiel bevindt zich een rustplaats voor het kitten, bestaande uit een huisje dat uitneembaar is en dus tegelijkertijd als kattentransportmandje kan worden gebruikt. Hier vindt u ook een kleine spiegel en een haarborstel voor de verzorging. Bovendien zorgt een grappige schommel voor een ontspannend schommelen, over een glijbaan bereikt de kat de onderste speelplaats, die dient als voederplaats en speelplaats: als de kat met kattenvoer de bak nadert, maakt hij automatisch een smakkend geluid. Natuurlijk is de kattenbak ook een must: hier kunnen de kinderen de stapel met een schep weggooien. De uitrusting wordt afgerond met een kleine kat katapult waarmee de kat met een druk op de knop de witte doekmuis kan opvangen; dankzij de kleine klittenbandpunten op de poten van de kat blijft de muis eraan plakken als hij goed gericht is. Dankzij de ergonomische draaggreep en het lage gewicht kan het kattenhuis zeer eenvoudig worden getransporteerd.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 48 x 44 x 57 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Over Smoby :
Als een van de beroemdste Franse speelgoedfabrikanten weet Smoby Toys wat kinderen gelukkig maakt en ouders gelukkig - innovatief speelgoed dat de kleintjes helpt hun eigen vaardigheden te ontdekken en te trainen, felgekleurd en vol ideeën. Want kinderen zijn geboren ontdekkers! Ze begrijpen en ervaren de wereld door te spelen en dingen uit te proberen. Daarom is leeftijdsgebonden, veilig speelgoed zo belangrijk. Smoby Toys is een expert op het gebied van getest speelgoed, gebaseerd op het nieuwste pedagogische onderzoek, van baby tot schoolgaande leeftijd. Maar het belangrijkste is: spelen met Smoby producten is gewoon heel leuk!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers