€9,99 Vaderdagkorting!
€9,99 Vaderdagkorting!
Jouw kortingscode:
DAD8399
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
SMOBY Loopfiets Oranje
Momenteel uitverkocht

SMOBY Loopfiets Oranje

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 54,99 €
39,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 15,04 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A166437

SMOBY Loopfiets Oranje
Met de Smoby loopfiets leren kleine ontdekkers al spelend leren rijden.

De loopfiets stimuleert de motoriek en traint de coordinatie, de ideale voorbereiding op het fietsen. Kinderen leren namelijk hoe je stuurt en het evenwicht bewaart - zonder zijwieltjes. Het in hoogte vestelbare, comfortabele zadeltje zorgt voor een individuele aanpassing van de loopfiets aan de grootte van het kind.

Met de treeplank kan jouw kleintje de juiste balans vinden. Bovendien kan het kindje makkelijk op- en afstappen door de lage instap. Dankzij de standaard kan het fietsje overal neergezet worden.

De fluisterbandjes ronden het fietsje af.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 770103
• Afmetingen (LxBx:H): 76 x 39,5 x 49 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 2 jaar

Let op!
Gebruiken met beschermende uitrusting. Niet gebruiken in het verkeer!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.