Smoby Minnie  Auto Loopauto

Smoby Minnie Auto Loopauto

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 4 - 7 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
26,80 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A233452

Smoby Minnie Auto Loopauto
Deze loopauto is het ideale kindervoertuig voor de eerste avonturen van kleine ontdekkers vanaf 10 maanden

Minnie, de vriendin van Mickey Mouse en alle kinderen bevinden zich in kleurrijk motieven op de meegeleverde stickers. De lichte auto is zeer wendig en het stuurtje zorgt voor een goede grip en houding, ook bij snellere ritjes. Dankzij de stabiele constructie is hij duurzaam en zorgt hij lang voor veel plezier, binnen en buiten. Het handige ontwerp biedt ook een rugleuning. Zo kunnen de eerste stapjes bij het duwen van de auto geoefend worden! Als extra uitrusting voor de allerkleinsten is er een bewaarvak onder het zitje, waarin het lievelingsspeelgoed mee op spannende ontdekkingreizen kan worden genomen. De lage zithoogte maakt het op- en afstappen erg eenvoudig. De kiepbescherming voor en achter zorgt voor extra stabiliteit.

Over Smoby:
Als een van de beroemdste Franse speelgoedfabrikanten weet Smoby Toys wat kinderen blij maakt en ouders gelukkig - innovatief speelgoed dat de kleintjes helpt om zichzelf te kunnen te ontdekken en om te oefenen, vrolijk kleurrijk en boordevol ideeën. Kinderen zijn geboren ontdekkers! Ze begrijpen en ervaren de wereld door te spelen en uit te proberen. Dat is de reden waarom passend ouderwets, veilig speelgoed zo belangrijk is. Smoby Toys is Deskundige voor gecertificeerd speelgoed van vandaag van het onderwijs Onderzoek, van baby tot schoolleeftijd. Het belangrijkste is: met Smoby producten spelen is gewoon zo leuk! Meer op www.smoby.de

Details:
  • Afmetingen: 54 x 27 x 40 cm
  • Veilige loopwagen met anti-kipper
  • Met opbergvak onder de zitting
  • Door de lage zitpositie is op- en afstappen een makkelijk klusje.
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 10 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Smoby Minnie Auto Loopauto
26,80 €