SMOBY Racing V8 Driver, Simulator
Momenteel uitverkocht

SMOBY Racing V8 Driver, Simulator

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
90,23 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A214292

SMOBY Racing V8 Driver, Simulator
Deze mooie race-simulator van Smoby in een cool design biedt enorm veel speelplezier voor kleine coureurs. Het zitje, de rem, het gaspedaal en de schakelpook zijn verstelbaar, voor een echt race-gevoel!

De clou: voor de driver is een speciaal stuur-spel ontwikkeld, dat als App voor de Smartphone beschikbaar is. De SmartPhone laat zich eenvoudig in de houder aan het stuur bevestigen en je bent er klaar voor! Kies tussen 3 landschappen en wijk hindernissen uit - kan jij de auto over de straten met bochten sturen?

Je kunt natuurlijk ook zonder smartphone spelen: superster Lightning McQueen over de bewegende landkaart, 2 snelheden maken het extra moeilijk. Vele verschillende knoppen voor verschillende geluiden. App verkrijgbaar in de Google Playstore en App Store.

Details:
  • Werkt op batterijen: 3x AA-batterijen (LR06), niet inbegrepen
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.