Space Scooter® X260 Space Scooter Mini, roze
-15%

Space Scooter® X260 Space Scooter Mini, roze


Variant:
 • Space Scooter® X260 Space Scooter Mini, blauw
 • Space Scooter® X260 Space Scooter Mini, roze

Adviesprijs
119,95 €
Prijs
101,58 €
Gratis levering
Bespaar nu
18,37 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A319863

EAN: 6951446860298

Space Scooter® X260 Space Scooter Mini, roze
Productuitbreiding in de Space Scooter® familie! Na de Junior Space Scooter® X360 en de grote varianten Space Scooter® X580 en Deluxe Space Scooter® X590 is er nu ook de Mini Space Scooter® X260 voor de coolste peuters!

De Mini Space Scooter® X260 is verkrijgbaar in 2 geweldige kleurencombinaties en kan worden bereden als een normale scooter of met zijn gepatenteerde rijmodus, de Space-functie. Een zeer effectieve achterrem en eersteklas antislip rubberen handvatten maken de Mini Space Scooter® X260 nog veiliger. Hij heeft 2 supercoole verlichte voorwielen die je kind een nog betere balans en stabiliteit bieden en de kleintjes leren hun evenwicht te vinden op een scooter. Sturen gebeurt door gewichtsverplaatsing. Het stuur is in 4 stappen in hoogte verstelbaar, van 62 cm tot 82 cm, en groeit met je kind mee. Het stuur van de Mini Space Scooter® X260 kan worden verwijderd voor transport, en zijn gewicht van 4 kg is zeer gemakkelijk te dragen. De korte slag van de Board en de compacte afmetingen maken de Mini Space Scooter® X260 geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en tot een gewicht van 50 kg. Het is gemaakt van robuust materiaal zoals aluminium en polyamide (PA6). Het dragen van een helm en bescherming van knieën, ellebogen en polsen wordt aanbevolen.

Product details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 40 x 27 x 62 - 82 cm
 • Afmetingen Board (lengte x breedte): 40 x 10,5 cm
 • Stuur: 4-staps hoogteverstelling
 • Wielen: PU-wielen 12 cm
 • Max. Gewicht gebruiker: ca. 50 kg
 • Materiaal: Aluminium en polyamide
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Attentie!
Gebruik met beschermende uitrusting. Niet gebruiken in het verkeer.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Space Scooter

Space Scooter® - Stepjes voor kinderen en volwassenen

Space Scooter® werd opgericht in 2010 met als doel de meest innovatieve step ter wereld te ontwikkelen. Het dankt zijn naam aan het feit dat je tijdens het rijden het gevoel hebt dat je "in de ruimte zweeft". Gepatenteerd en ontworpen in Nederland, constante verbeteringen en verdere ontwikkelingen in samenwerking met onafhankelijke test- en inspectie-instituten brachten de gewenste kwaliteit en vooral veiligheid voor kinderen. De focus van het bedrijf is altijd om kinderen dichter bij het plezier van actieve beweging in de natuur te brengen en om motorische vaardigheden, coördinatie en evenwichtsgevoel te trainen.

Het bijzondere aan de Space Scooter®

Space Scooter® biedt verschillende modellen voor alle leeftijden van 4 tot 100 jaar. Met het 2 in 1 principe kun je de step besturen door het loopvlak op en neer te bewegen (vergelijkbaar met een stepper) of als een normale step. Dit maakt het de coolste scooter ter wereld en is een echte blikvanger. De Junior Space Scooter® is ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder en voor snel leren “scooteren”. De Space Scooter® X580 is ontwikkeld voor kinderen en tieners vanaf 8 jaar en zorgen voor meer plezier tijdens het bewegen. De Space Scooter® X590 Deluxe voldoet niet alleen aan de wensen van tieners vanaf 8 jaar maar voldoet ook aan de behoeften en wensen van volwassenen. Bijvoorbeeld voor de dagelijkse reis naar school of werk. Hoge kwaliteitsnormen worden gewaarborgd bij de productie. Er worden robuuste en duurzame en op veiligheid geteste materialen gebruikt. Daarnaast voldoen de stepjes aan alle veiligheids- en goedkeuringsproeven naar aanleiding van de EU-vereisten.

Onze bestsellers

Space Scooter® X260 Space Scooter Mini, roze
Space Scooter® X260 Space Scooter Mini, roze
Adviesprijs 119,95 €
101,58 €