Steiff Protect Me Hummi Humboldtpinguin 35 cm
Momenteel uitverkocht

Steiff Protect Me Hummi Humboldtpinguin 35 cm


Prijs 74,79 € Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A219446

Steiff Protect Me Hummi Humboldtpinguin 35 cm
Begroet Hummi de humboldtpinguïn uit onze nieuwe Protect Me Serie, die hun bedreigde diersoorten voorstellen. Hummi en zijn soortgenoten leven aan de Pacifische kust in Peru en Noord-Chili en staan helaas op de rode lijst voor bedrijgde diersoorten. Humboldtpinguïns worden geclassificeerd als "bedreigd". De voorraad Humboldtpinguïns, die tot het geslacht van de Afrikaanse pinguïns behoort, wordt aan de Pacifische kust geschat op slechts 3.300 tot 6.000 volwassen dieren Hummi is 35 cm groot en ziet met zijn zwart/witte pels uit zacht pluche en airbrush op de voeten zo levensecht uit. Vertel je kind over Hummi en help hem bij het beschermen van bedreigde diersoorten, niet alleen in de dierentuin maar vooral in het natuurlijke habitat - Hummi en zijn vrienden in Zuid-Amerika zullen jou en je familie voor eeuwig dankbaar zijn.

Details:
 • Maat: 35 cm
 • Kleur: zwart/wit
 • Materiaal: zacht pluche
 • Vulling met synthetisch vulmateriaal
 • Ogen: kunststof
 • Knop: met roestvrij stalen knop in oor
 • Reiniging: wasbaar tot 40° C
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Steiff

  Steiff – bekend van het gele labeltje

  De knop met het gele label in het oor van de knuffels is het kenmerk geworden van Steiff. Vandaag de dag is Steiff wereldwijd bekent voor de hoge kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Met de gedachtegang “voor kinderen is alleen het beste goede genoeg” worden voor de producten van Steiff alleen materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Ontdek het ruime assortiment in onze Steiff shop!


  Top merken