Steiff Soft Cuddly Friends Happy Hamster 14 cm

Steiff Soft Cuddly Friends Happy Hamster 14 cm


Prijs
17,90 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A270435

Steiff Soft Cuddly Friends Happy Hamster 14 cm
Happy Hamster is een knuffelzachte vriend gemaakt van goudgeel pluche. Hij is 14 cm groot en is ontworpen door Andre Martin. De binnenoren, neus en poten zijn huidkleurig, de buik en het gezicht zijn wit. Voor een betere zit is een granulaatzak in zijn billen verwerkt.

Details:
  • Materiaal: van knuffelzacht plusche
  • Vulling: synthetisch vulmateriaal
  • Kleur: goudgeel / wit
  • Grootte: 14 cm
  • Ogen: kunststof
  • Wasbaar tot 30°c
  • met roestvrij stalen knop in oor

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Steiff

Steiff – bekend van het gele labeltje

De knop met het gele label in het oor van de knuffels is het kenmerk geworden van Steiff. Vandaag de dag is Steiff wereldwijd bekent voor de hoge kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Met de gedachtegang “voor kinderen is alleen het beste goede genoeg” worden voor de producten van Steiff alleen materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Ontdek het ruime assortiment in onze Steiff shop!


Onze bestsellers

Steiff Soft Cuddly Friends Happy Hamster 14 cm
17,90 €
Top merken