Steiff Teddybeer Mr. Secret 30 cm

Steiff Teddybeer Mr. Secret 30 cm


Prijs
44,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A252102

Steiff Teddybeer Mr. Secret 30 cm
De beige, grappige teddybeer Mr. Secret is 30 cm groot en heeft crèmekleurige zolen en poten. Mr Secret bewaart de boodschappen of voorwerpen die hem zijn toevertrouwd in een vakje met een rits aan de achterkant. Zijn witte borst en witte binnenoren geven de teddybeer een leuke uitstraling. Hij is om te knuffelen, met zijn bruine neusbrug en mond, die in airbrushtechniek zijn aangebracht. Van heerlijk zacht pluche Ideaal om te spelen en te knuffelen.

Details:
  • Grootte: 30 cm
  • Kleur: beige/creme
  • Materiaal: van knuffelzacht plusche
  • Vulling: gevuld met synthetisch vulmateriaal
  • Ogen: kunststof
  • met roestvrij stalen knop in oor
  • Wasbaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Steiff

Steiff – bekend van het gele labeltje

De knop met het gele label in het oor van de knuffels is het kenmerk geworden van Steiff. Vandaag de dag is Steiff wereldwijd bekent voor de hoge kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Met de gedachtegang “voor kinderen is alleen het beste goede genoeg” worden voor de producten van Steiff alleen materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Ontdek het ruime assortiment in onze Steiff shop!


Onze bestsellers

Steiff Teddybeer Mr. Secret 30 cm
44,90 €
Top merken