Steiff Vos Foxy 23 cm
Prijs
59,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A252282

Steiff Vos Foxy 23 cm
De 23 cm grote vos Foxy is gemaakt van knuffelzacht pluche. Door de stangen in de voorpoten heeft hij een goede grip bij het zitten. Betoverende airbrush techniek met kleurschakeringen op snuit, oren, hoofd en rug maken van de vos een ware schoonheid. Buik, benen en gezicht zijn in een zachte cremekleur gehouden. De bruine schildering op ogen, mond, klauwen, baardstoppels en de rubberachtige neus maken het beeld van de slimme vos compleet. Een ander hoogtepunt is de borstelige staart.

Details:
  • Grootte: 23 cm
  • Kleur: blond/creme
  • Materiaal: knuffelzacht pluche
  • Vulling: gevuld met synthetisch vulmateriaal
  • Ogen: kunststof
  • met roestvrij stalen knop in oor
  • Wasbaarheid: in de machine op 30 °C

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Steiff

Steiff – bekend van het gele labeltje

De knop met het gele label in het oor van de knuffels is het kenmerk geworden van Steiff. Vandaag de dag is Steiff wereldwijd bekent voor de hoge kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Met de gedachtegang “voor kinderen is alleen het beste goede genoeg” worden voor de producten van Steiff alleen materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Ontdek het ruime assortiment in onze Steiff shop!


Onze bestsellers

Steiff Vos Foxy 23 cm
59,90 €
Top merken