storksak Unser Cadeauset nieuw geluk Garden Print

storksak Unser Cadeauset nieuw geluk Garden Print


Prijs
51,59 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A247852

EAN: 5060521020616

storksak Unser Cadeauset nieuw geluk Garden Print
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het perfecte cadeau voor elke pasgeborene. De " Unser New Happiness" cadeauset Storksak bevat alle producten die u dagelijks nodig heeft om uw baby schoon, warm en veilig te houden. Elke cadeauset bestaat uit een luxueus zacht, veelzijdig, veelzijdig en veelzijdig vierkant gaasdoekje, een groot, ademend en veelzijdig wikkelgaasdoekje, een heerlijk zacht en absorberend kapje en een bijpassend washandje om uw baby warm en droog te houden. Prachtig gepresenteerd in een geïllustreerde geschenkdoos, elk product heeft een elegant geel-grijs regendruppelpatroon.

cadeauset:
  • 1 x vierkante gaasdoek (70cm x 70cm x 70cm) gemaakt van een luxe zachte viscose mix van bamboe en katoen.
  • 1 x veelzijdige neteldoek (120cm x 120cm x 120cm x 47.2 inches x 47.2 inches) gemaakt van een luxe zachte viscose mix van bamboe en katoen.
  • 1 x ultra absorberend kapdoek (90cm x 90cm) en bijpassend washandje (30cm x 30cm x 30cm x 12cm x 12 inch), gemaakt van super -zachte 100% bamboe viscose

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

storksak Unser Cadeauset nieuw geluk Garden Print
51,59 €