Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
superfit  Girls Lage schoen Moppy rood/wit (medium)
-39%

superfit Girls Lage schoen Moppy rood/wit (medium)


Matentabel
Variant:
  • superfit  Girls Lage schoen Moppy rood/wit (medium)
  • superfit  Lage schoen Moppy blauw (medium)
  • superfit  Lage schoen Moppy beige / wit (medium)
  • superfit  Lage schoen Moppy groen / wit
  • +2

Adviesprijs
59,95 €
Prijs
36,57 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
23,38 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306258

superfit Girls Lage schoen Moppy rood/wit (medium)
Deze tekst is automatisch vertaald.
Merk kwaliteit van superfit - Grote verantwoordelijkheid voor je voeten!

Schoenen van de drie merken Legero, Legero en Think worden geproduceerd onder de paraplu van de Legero-schoenenfabriek. Superfit Legero en Think worden geproduceerd. Superfit is het toonaangevende merk in Europa voor kinderschoenen. 98% van de ondervraagde kinderartsen en orthopeden gaven LEGERO-schoenen de hoogste beoordeling. Superfit kinderschoenen van de hoogste kwaliteit. Alle schoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met specialisten. Hielkap, afrolzool, inlegzool, ademende voering en zoolprofiel zijn het belangrijkst; de schoen "past" gewoon.

Legero streeft er voortdurend naar de nieuwste technologie te gebruiken om u een eersteklas product te garanderen, waarbij naast Design , afwerking, materiaal en pasvorm ook rekening wordt gehouden met de gezondheidsaspecten van de gebruikte materialen. Het eigen kwaliteitsbeheersysteem van de onderneming hanteert voor de gebruikte materialen nog strengere normen dan de wet voorschrijft, zodat de schoenen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en verenigbaarheid met de gezondheid. superfit LEGERO - gewoon goede schoenen.

MOPPY van superfit is een populair loopmodel voor baby's en peuters. Een kindvriendelijke leest zorgt hier voor de ideale pasvorm zonder het zonder cool te moeten stellen Design . Het superzachte suèdeleer nestelt zich fijn tegen de voeten en de sterapplicaties zijn een geweldige high light . De vetersluiting kan wijd geopend worden, wat een gemakkelijke instap mogelijk maakt. Op die manier kan MOPPY perfect aan de voet worden aangepast. De iets hogere schacht geeft de enkels voldoende steun en de extra flexibele zool zorgt voor een natuurlijke afrolbeweging. De voetbedden zijn verwisselbaar, zodat ze gemakkelijk kunnen worden vervangen. MOPPY wordt vervaardigd in de WMS breedte M IV.

Product details:
  • Materiaal: velours/nappa
  • Voering: leder
  • Met vetersluiting
  • Met anti-slip zool
  • Breedte: medium (WMS)

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Superfit

Superfit - speciaal voor kleine kindervoetjes

Superfit is inmiddels al in ruim 45 landen bekend om hun fijne kinderschoenen. Niet alleen vanwege de talloze vrolijke designs, maar voornamelijk ook voor de goede pasvorm en de afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Mede daarom wordt dit merk door vele orthopeden aangeprezen voor kinderen. Ontdek onze schoenen van Superfit hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: superfit Girls Lage schoen Moppy rood/wit (medium)
4.5
38 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 28
 
4 Sterren
| 6
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

superfit  Girls Lage schoen Moppy rood/wit (medium)
superfit Girls Lage schoen Moppy rood/wit (medium)
Adviesprijs 59,95 €
36,57 €