Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Sylvanian Families ® Baby Bus Zonneschijn
Momenteel uitverkocht

Sylvanian Families ® Baby Bus Zonneschijn


Prijs
21,87 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A302367

EAN: 5054131053171

Sylvanian Families ® Baby Bus Zonneschijn
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met de Sylvanian Families Baby Bus "Sunshine" maken de baby's van de burchtkleuterschool altijd leuke uitstapjes.

In de bus is plaats voor 12 babyfiguren en een volwassen figuur als chauffeur. 7 baby's rijden in de bus en vijf baby's rijden op het dakterras. In de bus is er een klein zwembadje verborgen onder de zitjes waar de kleintjes in kunnen spetteren. Het dak is afneembaar en kan in verschillende posities aan de bus worden bevestigd. Hierdoor ontstaat een rijke tiger speelbus met trap en glijbaan. De glijbaan kan ook ondersteboven als wip worden gebruikt.

De Sylvanian Families Baby Bus "Sunshine" heeft schattige decoraties. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x diepte): 22 x 15 x 9 cm
  • Speelbaar met 12 babyfiguren, 1 volwassen figuur
  • dakterras, zwembad, schuif/zaag
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sylvanian Families

Speelplezier met Sylvanian Families – prachtige speelwerelden met veel liefde voor detail

Al meer dan 35 jaar laat Sylvanian Families het hart van kinderen sneller kloppen. De sterke karakteristieke dierfiguren voor kinderen vanaf drie jaar brengen groots speelplezier. Ze leven diep in het bos in het Sylvanian Village. Elk dier heeft een naam, een verjaardag, een hobby en, afhankelijk van de leeftijd, een beroep. De enorme wereld van de Sylvanians is zeer liefdevol en gedetailleerd ontworpen. Het varieert van huizen, meubels, auto's, winkels, restaurants, kleuterschool, school tot aan vrijetijdsbestemmingen. Sylvanian Families staat voor de waarden van de natuur, het gezin, liefde en vriendschap. Volgens een internationale studie bevordert het spelen met Sylvanian Families het sociale rolgedrag van kinderen. Met Sylvanian Families kunnen kinderen alledaagse situaties naspelen en hun eigen verhalen verzinnen die de creativiteit en verbeelding stimuleren.

Unieke producten van Sylvanian Families

De wereld van de Sylvanians valt vooral op door de aandacht voor detail. Huizen zijn voorzien van ramen, deuren en bijbehorend meubilair. De dieren hebben ook een realistisch uiterlijk, met fijne gelaatstrekken en schattige outfits. Dit maakt het spelen met de kleine dieren nog echter en leuker en alledaagse situaties kunnen worden nagebootst. Zo wordt de creativiteit en verbeelding van kinderen gestimuleerd.

Met de vele verschillende accessoires krijgen kinderen de kans om hun eigen persoonlijke Sylvanian wereld te creëren. Zo is er de mogelijkheid om gebouwen individueel naar eigen smaak in te richten. Zelfs de kleine dieren kunnen zich naar believen omkleden. Dit betekent dat alle producten van Sylvanian Families uniek kunnen worden aangepast.

Onze bestsellers