Sylvanian Families® Gestreepte katten

Sylvanian Families® Gestreepte katten


Adviesprijs
24,99 €
Prijs
18,10 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
6,89 €-28%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A195160

Sylvanian Families® Gestreepte katten
Vader Dirk is erg sportief. Hij houdt vooral van watersporten. Als hij er tijd voor heeft, neemt hij zijn familie mee naar het zomerhuisje bij het strand.

In de zomer is hij leraar watersporten voor de kinderen uit Sylvanian Village in Kaap Zeezucht. Moeder Helena houdt erg van fruit. Zelfs op haar favoriete kleren staan fruitsoorten afgebeeld! Soms plukt ze vers fruit en maakt dan heerlijke maaltijden en toetjes. Haar zelfgemaakte vruchtenijs is het favoriete ijs van ieder kind. Finn is erg dapper en wil graag onderzoeker worden als hij later groot is. Hij gaat graag met zijn vrienden op onderzoek uit op Avontureneiland "Fantasia" Soms worden zijn ouders ongerust als hij in heel hoge bomen klimt of in diepe grotten verdwijnt. Amanda is een actief meisje, ze vindt het heerlijk om te fietsen terwijl ze geniet van het prachtige landschap in Kaap Zeezucht.

Als ze in Kaap Zeezucht is, schrijft ze brieven met haar vriendin Luna Chocoladekonijn. Zij en Luna hebben mooie roze schelpenbroches die bij elkaar passen, als teken van hun vriendschap.

Details:
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Sylvanian Families® Gestreepte katten
Adviesprijs 24,99 €
18,10 €
Top merken