Sylvanian Families ® Speelgoedpoedeltweeling

Sylvanian Families ® Speelgoedpoedeltweeling


Prijs
7,66 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A228020

EAN: 5054131052617

Sylvanian Families ® Speelgoedpoedeltweeling
Deze tekst is automatisch vertaald.
Sylvanian Families zijn schattige mini poppen voor kinderen.

De Toy Poodle Twins worden geleverd met de Toy Poodle Twin figuren (een zittende en een kruipende), een fles en een fopspeen. De figuren kunnen worden geposeerd door het hoofd te bewegen. Een fles of een fopspeen kan in de mond worden gestopt.

Emilia verwelkomt iedereen die ze ontmoet met een glimlach. Zelfs als ze op een plek is waar ze niemand kent, speelt ze net zo zorgeloos en vrolijk als in haar eigen huis. Ze kan bijna niet wachten om naar de kleuterschool te gaan, waar ze veel nieuwe vrienden kan maken.

Aluli is een rustige baby. Hij is niet kieskeurig over eten en doet geen onheil. Maar hij houdt van bewegen. Als zijn familie hem even de rug toekeert, kan hij in een mum van tijd heel ver weg kruipen. Zijn familie is altijd verbaasd over hoe snel hij kan kruipen.

productdetails:
  • hoogte van de figuren: ca. 6 cm
  • Afmetingen van de verpakking (LxBxH): 7,5 cm x 3,5 cm x 10 cm
  • Leveringsomvang: Mia en Max met fopspeen en flesje
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Sylvanian Families ® Speelgoedpoedeltweeling
7,66 €