SYLVANIAN FAMILIES Stranddag
29,99 €
Prijs
24,62 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,37 € (18%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A136453

SYLVANIAN FAMILIES Stranddag
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

Lekker van de zon genieten of in het zand spelen. De set bevat naast een ligstoel ook een emmer, schep, zwemband en eten. Inclusief papa beer met zoon.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 2238
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


SYLVANIAN FAMILIES Stranddag
29,99 €
24,62 €
Top merken