Sylvanian Families ® Woestijnvos Picknickset
NIEUW -17%

Sylvanian Families ® Woestijnvos Picknickset


Adviesprijs
29,99 €
Prijs
24,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A406725

EAN: 5054131057025

Sylvanian Families ® Woestijnvos Picknickset
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • De trein heeft ruimte voor in totaal vijf figuren, twee rijden op de trein en drie baby's kunnen in de stoomwolk zitten.
  • De stoomwolk beweegt op en neer als de trein rijdt
  • De vleugeldeuren maken het gemakkelijk voor de figuren om op de trein te stappen.
  • De Sylvanian Families regenboogtrein speelset met figuur bestaat uit de regenboogtrein met bewegende stoomwolk en een woestijnvos babyfiguur.
  • Het babyfiguurtje is ongeveer 4 cm hoog
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen in gemonteerde toestand (lengte x breedte x hoogte): 28 x 7,5 x 18 cm
  • Gewicht: 0,34 kg
Waarschuwing & veiligheidsinstructies:
    Voorzichtig: Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Sylvanian Families

Speelplezier met Sylvanian Families – prachtige speelwerelden met veel liefde voor detail

Al meer dan 35 jaar laat Sylvanian Families het hart van kinderen sneller kloppen. De sterke karakteristieke dierfiguren voor kinderen vanaf drie jaar brengen groots speelplezier. Ze leven diep in het bos in het Sylvanian Village. Elk dier heeft een naam, een verjaardag, een hobby en, afhankelijk van de leeftijd, een beroep. De enorme wereld van de Sylvanians is zeer liefdevol en gedetailleerd ontworpen. Het varieert van huizen, meubels, auto's, winkels, restaurants, kleuterschool, school tot aan vrijetijdsbestemmingen. Sylvanian Families staat voor de waarden van de natuur, het gezin, liefde en vriendschap. Volgens een internationale studie bevordert het spelen met Sylvanian Families het sociale rolgedrag van kinderen. Met Sylvanian Families kunnen kinderen alledaagse situaties naspelen en hun eigen verhalen verzinnen die de creativiteit en verbeelding stimuleren.

Unieke producten van Sylvanian Families

De wereld van de Sylvanians valt vooral op door de aandacht voor detail. Huizen zijn voorzien van ramen, deuren en bijbehorend meubilair. De dieren hebben ook een realistisch uiterlijk, met fijne gelaatstrekken en schattige outfits. Dit maakt het spelen met de kleine dieren nog echter en leuker en alledaagse situaties kunnen worden nagebootst. Zo wordt de creativiteit en verbeelding van kinderen gestimuleerd.

Met de vele verschillende accessoires krijgen kinderen de kans om hun eigen persoonlijke Sylvanian wereld te creëren. Zo is er de mogelijkheid om gebouwen individueel naar eigen smaak in te richten. Zelfs de kleine dieren kunnen zich naar believen omkleden. Dit betekent dat alle producten van Sylvanian Families uniek kunnen worden aangepast.

Onze bestsellers

Sylvanian Families ® Woestijnvos Picknickset
Sylvanian Families ® Woestijnvos Picknickset
Adviesprijs 29,99 €
24,99 €