Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Tanner - De kleine handelaar - Lavazza koffiemachine
Momenteel uitverkocht

Tanner - De kleine handelaar - Lavazza koffiemachine


Prijs
34,83 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A293327

EAN: 4007464009941

Tanner - De kleine handelaar - Lavazza koffiemachine
Deze tekst is automatisch vertaald.
Original Lavazza houten koffiezetapparaat met realistische speelfunctie: de houten capsules kunnen op de bovenkant van het koffiezetapparaat worden geplaatst en in de afneembare kom vallen door op het Metal handvat naar beneden te drukken. 3 verschillende koffiecapsules en een espressokopje met onderzetter en lepel worden meegeleverd.

productdetails:
  • Afmetingen koffiezetapparaat (lengte x breedte x hoogte): ca. 8 x 22 x 17 cm
  • Materiaal: Hout
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, omdat er verstikkingsgevaar bestaat door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers