Alleen vandaag: 10x babypoints!
Alleen vandaag: 10x babypoints!
Voor kerst 🎄
EXTRA punten!
00
Uren.
00
Min.
00
Sec.
Nu extra sparen
Teddy HERMANN Hart kind - konijntje Poppi wit, 15 cm

Teddy HERMANN Hart kind - konijntje Poppi wit, 15 cm


Prijs
10,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A247093

EAN: 4004510938569

Teddy HERMANN Hart kind - konijntje Poppi wit, 15 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Bunny Poppi houdt zijn neus in de lucht - ruikt het naar wortelen?! Polli is gemaakt van knuffelzacht pluche en gevuld met zachte polyester vulling - een konijntje waar je graag je wortels mee deelt. Uit het assortiment Herzekind van Hermann Teddy Collection .

Het bedrijf - Teddy Hermann van de Frankische Hirschaid in Beieren is een familiebedrijf, dat zich in de vierde generatie wijdt aan het kernthema pluche dieren. Herzekind is een nieuwe assortimentslijn speciaal voor kleine kinderen, die onder het paraplumerk HERZMANN Teddy Collection loopt. Het nieuwe, liefdevol ontworpen assortiment combineert fris Design met de beste kwaliteit en geteste veiligheid, bevestigd door onafhankelijke testinstituten. De knuffelzachte Herzekind pluche speeltjes verspreiden een goed humeur en zijn al geschikt voor de allerkleinsten vanaf 0 maanden. Teddy Hermann hecht veel belang aan onvoorwaardelijke veiligheid en vrijwaring van schadelijke stoffen. Alle pluche speelgoed doorloopt strenge producttests in onafhankelijke en gerenommeerde testlaboratoria.

< Details:
  • Grootte: 15 cm
  • Wasbaar op 30 graden in de zachte cyclus
achting
Draaien met maximaal 600 omwentelingen. Daarna droog in de lucht liggend. Niet in de droger stoppen.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Teddy HERMANN Hart kind - konijntje Poppi wit, 15 cm
Teddy HERMANN Hart kind - konijntje Poppi wit, 15 cm
10,95 €