TEUTONIA Luiertas My Pack 7000

TEUTONIA Luiertas My Pack 7000

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 3 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 89,90 €
72,87 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 17,03 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A159085

TEUTONIA Luiertas My Pack 7000
De verzorgingstas biedt veel opbergruimte en vele extra's: geïsoleerde flessenverwarmer, verschoonmat, extra zak voor luiers en een vak voor natte kleren met ritssluiting. Verkrijgbaar in design 7000

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Teutonia

Teutonia - eerste klas voor kleintjes

Teutonia staat voor veiligheid, comfort en kwaliteit voor ouders en kinderen. Met deze kernwaardes biedt Teutontia de eerste klas ervaring. De producten van Teutonia staan naast hun bijzondere design ook bekend om de duurzaamheid van het product en oog voor details. Naast kinderwagens biedt Teutonia passende accessoires aan met verschilldende designs, om jouw Teutonia kinderwagen de persoonlijke touch te geven. Vind al onze Teutonia producten hier!

Kinderwagens van TEUTONIA

Het hoogwaardige assortiment TEUTONIA kinderwagens toont de liefde van de fabrikant voor detail. De TEUTONIA buggy’s en kinderwagens zogen voor ontspannen wandelinge voor ouder en kind omdat de wandelwagen een maximaal comfort biedt. De kinderwagens van TEUTONIA maken deel uit van een uitgebreide productlijn, zodat elke ouder het juiste model op maat van hun persoonlijke behoeften kunnen vinden. !

Teutonia Accessoires

Natuurlijk zijn naast de stylische buggy’s en kinderwagens praktische accessoires van het hoogwardige merk verkrijgbaar. Draagtassen, voetenzakken en luiertassen zijn enkele leuke accessoires uit het ruime assortiment. Om ervoor te zorgen dat kinderwagens en accessoires harmoniëren met elkaar, biedt de fabrikant ontwerpspecifieke accessoires aan. Met de hoogwaardige producten van TEUTONIA staat niets een goede start in het leven in de weg.

TEUTONIA Luiertas My Pack 7000
Adviesprijs¹ 89,90 €
72,87 €