Theo klein Electrolux keukenmachine, hout

Theo klein Electrolux keukenmachine, hout


24,31 €
Prijs
22,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A311745

EAN: 4009847074058

Theo klein Electrolux keukenmachine, hout
Deze tekst is automatisch vertaald.
Niet voor houten hoofden!

In feite heeft deze keukenmachine alles wat kinderen die van keukens en koken houden nodig hebben. Hij ziet er chic en modern uit, heeft een garde die gemakkelijk met een zwengel kan worden gedraaid, en het belangrijkste: hij heeft toekomst.
Het is gemaakt van hout, een hernieuwbare bron die afkomstig is uit duurzaam beheerde, gecertificeerde bossen. De miniatuurmachine is ook van zo'n hoge kwaliteit en solid e gemaakt dat ze vele jaren zal overleven, kinderkeukens en spelletjes.
Dit maakt het niet alleen een uitzonderlijk milieuvriendelijk stuk speelgoed dat ideaal is voor imitatie en rollenspel, maar het is ook nog eens futuristisch.

Product Details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 19 x 9 x 17 cm.
  • De hoogwaardige keukenmachine voor modern e kinderkeukens is uiterst robuust
  • Het mooie apparaat heeft een zwengel om de garde te draaien, die in een handomdraai fantastische maaltijden opklopt van fantasie-ingrediënten
  • De duurzame mixer is gemaakt van hout dat afkomstig is van duurzame, gecertificeerde bronnen
  • Kinderen houden van rollenspellen en familie - met deze houten keukenmachine kunnen ze koken voor mama en papa terwijl ze hun verbeelding, creativiteit en motoriek trainen
  • Materiaal: Hout
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Theo klein Electrolux keukenmachine, hout
Theo klein Electrolux keukenmachine, hout
24,31 €
22,99 €