Tommee Tippee elektrische borstkolf
Prijs
105,74 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A310881

EAN: 5010415236265

Tommee Tippee elektrische borstkolf
Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze elektrische borstkolf uit het Tommee Tippee "Made for me" assortiment van borstvoedingsproducten is speciaal ontworpen om het leven van borstvoedende ouders te vergemakkelijken.
Tommee Tippee wil u ondersteunen bij het geven van borstvoeding en u in staat stellen uw baby te voeden precies waar en wanneer u dat wilt.

Deze elektrische borstkolf is klein, discreet, stil en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Hij is aanzienlijk stiller dan de toonaangevende commerciële borstkolven. De slanke, draagbare en lichte batterij is oplaadbaar via USB en stelt borstvoedende ouders in staat om altijd en overal discreet moedermelk af te kolven. Aangezien de behoeften van moeder en kind in de loop van de tijd veranderen, biedt deze kolf 5 massage- en 9 afkolfniveaus om de melkstroom te stimuleren en efficiënt af te kolven op basis van persoonlijke voorkeur en omstandigheden.

Product Details:
  • In laboratoriumtests bewezen aanzienlijk stiller te zijn dan toonaangevende commerciële borstkolven
  • Oplaadbaar via USB
  • Comfortabel voor moeders
  • Lange levensduur van de batterij
  • Massage- & pompstanden
  • Ingebouwde timer
  • Geen druppel gaat verloren
  • BPA/BPS vrij - volledig veilig voor de baby
Omvang van de levering:
  • 1 x elektrische Tommee Tippee moedermelk kolf
  • 1 x Closer to Nature ® 150ml fles met speen voor pasgeborenen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Eenvoudig, geurvrij luiers opbergen

Alleen Sangenic van Tommee Tippee biedt speciaal voor drukke vaders en moeders een compleet assortiment wegwerp oplossingen voor luiers. Met de Sangenic luieremmers verpak je elke luier apart en geurvrij, hygiënisch, geen nare geurtjes meer en het bespaart je talloze trips naar de kliko. Ontdek het hier in onze shop!


Onze bestsellers

Tommee Tippee elektrische borstkolf
Tommee Tippee elektrische borstkolf
105,74 €