Tommee Tippee Fopspenen Sensitive , 6 - 18 maanden, Set van

Tommee Tippee Fopspenen Sensitive , 6 - 18 maanden, Set van


Prijs
28,80 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A310880

EAN: 5010415335210

Tommee Tippee Fopspenen Sensitive , 6 - 18 maanden, Set van
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het instinctieve zuigen kalmeert en troost uw baby, en wat is er beter voor ouders dan een gelukkige baby.
Met de Advanced fopspeen van Tommee Tippee voor de gevoelige huid veranderen tranen in een glimlach en slaapt uw baby rustig in. Fopspenen worden ook wel fopspenen of nucki genoemd. Tommee Tippee gebruikt liever het woord fopspeen, want dat is precies wat de speen doet: hij kalmeert je baby.

De speciale vorm van onze fopspeen minimaliseert het contact met de gevoelige babyhuid en voorkomt huidirritatie, uitslag en zweertjes rond de mond en neus. In tegenstelling tot traditionele fopspenen heeft de Advanced fopspeen voor de gevoelige huid een zodanige vorm dat hij de huid van uw baby nauwelijks raakt. Dit betekent dat speeksel zich niet ophoopt en de huid niet geïrriteerd raakt.
Het resultaat: een blijere baby. De extra grote openingen in de mond S child verbeteren de luchtcirculatie, zodat de huid van uw baby kan ademen en droog blijft. De Advanced fopspeen voor de gevoelige huid heeft een symmetrische speen van zachte siliconen, waarbij het niet uitmaakt welke kant boven is. De speen past altijd goed, ook als uw kind hem zelf in zijn mond stopt. De gezonde ontwikkeling van uw baby is een belangrijke factor tiger bij de keuze van een fopspeen. Daarom zijn de fopspenen zo gevormd dat ze de mondontwikkeling van je baby ondersteunen. De symmetrische speen houdt de tong en kaak van je baby in de juiste positie en ondersteunt de natuurlijke ontwikkeling van mond, tanden en gehemelte.

De BPA-vrije siliconenspeen is aangenaam zacht en buigzaam, maar toch robuust en duurzaam. Het gladde siliconenoppervlak is gemakkelijk schoon te maken en absorbeert geen vlekken of geuren. De fopspeen is ook diepvriesbestendig. Als je baby tandjes krijgt, leg je de fopspeen even in de vriezer voor je hem aan je baby geeft - dit verlicht het ongemak van de tandjes. Tommee Tippee heeft het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik volledig geëlimineerd in de verpakking van de nieuwe Advanced Soother voor de gevoelige huid in een set van 4. De kartonnen verpakking is 100% recycleerbaar.

Huidvriendelijke vorm
De open mond child van de fopspeen is zo gevormd dat hij de huid van uw baby nauwelijks raakt. Dit verbetert de luchtcirculatie en voorkomt vochtophoping, zodat de gevoelige huid van uw baby niet rood en pijnlijk wordt. Alle door Tommee Tippee vervaardigde producten zijn volledig BPA- en BPS-vrij.

Gezonde mondontwikkeling
De symmetrische speen bevordert de juiste tongpositie bij het zuigen en ondersteunt de natuurlijke mond-, tand- en gehemelteontwikkeling van uw kind.

Geïnspireerd door onze bekroonde speen
Deze fopspeen is gemaakt van 100% medische siliconen en is gemodelleerd naar onze Closer to Nature flessenspeen. Hij bootst het gevoel en de beweging van een moederborst na. Zo raakt je baby niet in de war bij het wisselen tussen borst, fles en fopspeen.

Boven- en onderkant hetzelfde
Met de symmetrische speen van zacht siliconen maakt het niet uit welke kant boven is. De speen zit altijd goed, ook als uw kind hem zelf in de mond stopt.

Product Details:
  • 90% minder huidcontact dan andere fopspenen: de speciaal gevormde mond S child minimaliseert huidcontact en de extra grote uitsparingen zorgen voor maximale luchtcirculatie
  • Symmetrische, kaakvriendelijke vorm: de Advanced fopspeen van Tommee Tippee voor de gevoelige huid heeft een symmetrische siliconenspeen
  • Boven- en onderkant zijn hetzelfde: bij de symmetrisch gevormde fopspeen maakt het niet uit welke kant boven is - hij zit altijd goed in de mond van je baby
  • Zachte siliconenspeen: gemaakt van 100% medische kwaliteitssilicone, de speen is zacht, buigzaam en uiterst duurzaam
  • Milieuvriendelijk: alle Advanced fopspenen voor de gevoelige huid in een set van 4 zijn verpakt in 100% recyclebare kartonnen dozen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Eenvoudig, geurvrij luiers opbergen

Alleen Sangenic van Tommee Tippee biedt speciaal voor drukke vaders en moeders een compleet assortiment wegwerp oplossingen voor luiers. Met de Sangenic luieremmers verpak je elke luier apart en geurvrij, hygiënisch, geen nare geurtjes meer en het bespaart je talloze trips naar de kliko. Ontdek het hier in onze shop!


Onze bestsellers

Tommee Tippee Fopspenen Sensitive , 6 - 18 maanden, Set van
Tommee Tippee Fopspenen Sensitive , 6 - 18 maanden, Set van
28,80 €