Top B right   Toys® Yummy Beer Weegschaal
Adviesprijs
27,99 €
Prijs
25,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A330977

EAN: 6971325133879

Top B right Toys® Yummy Beer Weegschaal
Deze tekst is automatisch vertaald.
Yummy-lus tiger Leuk leerspel

Yummy - maar de cupcakes zien er heerlijk uit. Hoeveel wegen ze?

Kinderen vanaf 3 jaar gaan shoppen voor heerlijke cupcakes in het educatieve spel Yummy Bear 123 Balance van Top B right Speelgoed® gaat winkelen voor heerlijke cupcakes. Het educatieve speelgoed bestaat uit een weegschaal met een schattige berenbakker in het midden, kleurrijke cupcakes en gewichten in de vorm van getallen. Kleine cupcakefans plaatsen de fijne cupcakes in een van de twee weegschalen en balanceren de weegschaal met het overeenkomstige getal. Ze kunnen zien of ze goed geteld hebben als de weegschaal op Balance staat, want de getallen wegen evenveel als het overeenkomstige aantal cupcakes. Zo wordt leren tellen en eerste rekenen kinderspel!

Ook ideaal voor rollenspel

Het speelgeld in de set zorgt voor nog meer realistisch speelplezier. Kinderen gebruiken het om naar de cupcakewinkel te gaan en hun aankopen te betalen, net als in het echt. Tijdens het spelen worden ze creatief en bedenken ze spannende verhalen over de cupcake winkel. Vrij spel stimuleert ook de verbeelding en de sociale interactie.

Gemakkelijk cijfers leren

Spelenderwijs leren kinderen hun eerste getallen en maken ze kennis met het thema evenwicht en Balance . Daarbij oefenen ze ook hun eerste rekensommen en tellen met eenvoudige optel- en aftreksommen en trainen ze hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.

Hoogste kwaliteit

Dankzij de strenge kwaliteitscontroles en modern ster printtechnologie, de Top B right Toys® educatief speelgoed Yummy Bear schaal met zachte pastelkleuren op waterbasis. Het hout voor de stabiele basis van de weegschaal is afkomstig uit duurzame tiger bosbouw en er wordt alleen hoogwaardige tiger kunststof gebruikt, die bijzonder duurzaam is.

Speelgoed van Top B right Toys® volgt al meer dan 30 jaar een eenvoudige missie: de vele talenten van kinderen tot ontplooiing brengen. Daarom staat de natuurlijke ontdekkingsdrang van elk kind voorop bij het educatieve speelgoed. Top B right Toys® begeleidt kinderen van jongs af aan om samen met hun ouders de wereld te ontdekken. Ze worden in de gaten gehouden terwijl ze groeien, spelenderwijs leren en hun omgeving verkennen.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 37 x 14 x 18,5 cm
  • Bevordert het eerste tellen en rekenen, fijne motoriek en creativiteit
  • Educatief spel met een weegschaal met twee weegschalen, 10 cupcakes, 10 cijfergewichten, 10 speelgeldbriefjes
  • Materiaal: ABS, PP
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Attentie
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Top B right   Toys® Yummy Beer Weegschaal
Top B right Toys® Yummy Beer Weegschaal
Adviesprijs 27,99 €
25,49 €